понеділок, 21 березня 2016 р.

Втомлені, проте щасливі

20 березня 2016 року відбувся відкритий чемпіонат "Кубок Орхідеї" у м. Кіровоград, куди були запрошені танцювальні клуби Помічної, Кіровограда, Умані, Новоукраїнки, Новомиргорода, Компаніївки, Черкас, Тального, Долинської та Малої Виски.

У першому відділені чемпіонату прийняло участь більш ніж 200 пар. У наймолодшій категорії "Діти дебют" бронзову медаль отримали Назарій Шемет і Катя Федорова, срібну - Денис Савенко й Анна Столярчук, Тімур Жирний та Катя Кучеренко.

У категорії "Ювенали дебют" другими стали Євген Шпак і Софія Зуєнко.  2 місце у Вівчарик Марії серед "Ювеналів школа" та Влада Золотоношенка й Анни Садовнік серед "Ювеналів N класу".

У другому відділенні 4 місце посіли пари Тимофія Тимченка і Єлизавети Снісар та Влада Гульдаса і Марії Кашпуровської. 6 місце - за Богданом і Марією Цигановими.

Учасники отримали велике задоволення від участі у такого рівня змаганнях та бажають перемог учасникам старшої групи "Тріумфу", які у свою чергу братимуть участь у змаганнях у місті Кам'янка 27 березня цього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар