вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Осінній шарм перемог...

23 жовтня 2016 року Клуб спортивного танцю «Шарм» Черкаської обласної Асоціації спортивного танцю провів Відкритий чемпіонат «Осінній шарм» у місті Умань.
Всього було зареєстровано 266 пар з міст Києва, Вінниці, Умані, Черкас, Одеси, Сміли. Із Малої Виски взяли участь 18 пар.

У першому відділенні у категорії «Дівчата соло-дебют» (6-7 років) третє місце посіла Анна Каменева. У категорії «Ювенали 1 дебют» - друге місце у Романа Кадубця і Дарії Філіпенко. А переможцями – перше місце - у категорії «Ювенали 1- дебют» стали Євген Шпак і Софія Зуєнко, серед «Дівчата соло  - дебют» (8-9 років) -  Настя Сергєєва, «Дівчата соло - школа» (8-9 років) Марія Вівчарик і Яна Драна. У категорії «Ювенали 2 - дебют» першими були Артем Солоус і Марія Ярижко.

У другому відділенні перше місце і кубок отримала пара Тимофія Тимченка і Єлизавети Федорової у категорії «Ювенали» клас «N» та друге місце у категорії «Ювенали 1» клас «Е». Безперечно – це був найкращий подарунок до дня народження Тимофія.


Другими серед «Юніорів 1» класу «N» стали Владислав Гульдас і Марія Кашпуровська. Четверті у цій же категорії – Стас Скачко та Сабіна Логачова. Третє місце у категорії «Ювенали 2» класу «Н» посіла пара Андрія Бараніка та Анни Суботи.

Тож можна сказати, що танцювальний сезон ми розпочали вдало. А нині готуємося до наступних змагань, які пройдуть у листопаді.

Немає коментарів:

Дописати коментар