середу, 28 жовтня 2015 р.

Майстри танців живуть у Малій Висці

Це засвідчили відкриті міжобласні змагання зі спортивного бального танцю в Умані. В них взяли участь пари з Києва, Харкова, Вінниці, Кіровограда, Знам'янки, Черкас, Помічної, Одеси, Умані та Малої Виски.
Вперше виступали в категорії "Бебі" (діти 4-5 років) Влад Кардаш, Марія Алютіна, Денис Савенко та Анна Столярчук. З 18 пар перших місць було три, і два з них посіли наші наймолодші учасники. У категорії "Діти дебют" змагалося 14 пар, і перше місце отримала пара з Малої Виски Тимур Жирний та Катерина Кучеренко. Другими у категорії "Ювенали 1 дебют" (8-9 років) стали Влад Чудновський та Марія Вівчарик, третіми - Артем Фрішко і Яна Драна, Денис Левчук і Поліна Подніченко. У категорії "Дівчата соло" друге місце отримала Марія Циганова. Головний суддя та комісар змагань відзначили наші пари: Сабіну Логачову - Стаса Скачко та Марію Кашпуровську - Влада Гульдаса, які виступали у категорії "Юніори дебют" і стали першими. І не дарма, бо ці пари танцювали, можна сказати, на рівні з вищою категорією "N"-класу.

Для всіх цих діток, що взяли участь у першому відділенні, змагання в Умані стали першими і виявилися вдалими, тож весь колектив зразкової хореографічної студії "Тріумф" та керівник бажають їм перемог і надалі.
У категорії "Ювенали 2 дебют" друге місце отримали Богдан Сікач та Маргарита Кислякова.
Гарні результати - другі-треті місця - показали Серггій Горобець з Катериною Шевченко, Роман Мельниченко з Аліною Бугаєнко, Тимофій Тимченко з Єлизаветою Федоровою, Богдан Циганов з Аріаною Кунц, Андрій Баранік з Анною Суботою та Марія Вівчарик (соло).
Третє відділення розпочалося з категорії "Юніори 1" "Е" класу - європейська програма. Тут другими були Сергій Баранік та Анастасія Бєлова, а в категорії "Юніори 2" "F"-класу теж у європейській програмі третіми стали Дмитро Петров і Ольга Колісніченко, другими - Влад Кучеренко і Олександра Шевченко. Перше місце і Кубок отримала пара Дмитра Марциненка і Катерини Кардаш.
Завершувала змагання категорія "Молодь + дорослі" "С"-класу (кандидати в майстри спорту). У цій категорії змагалася і наша всім відома пара Дмитро Шуліма та Марина Горбенко. Вони продемонстрували блискучий виступ для наймолодших учасників, що підтримували пару під час виступу, не жаліючи долонь, і посіли друге місце. Президія "Всеукраїнської громадської організації українського танцювального альянсу" присвоїла Дмитру й Марині розряд "С" - кандидати в майстри спорту з бальних танців (і це стало чудовим подарунком для Марини, яка в ці дні святкувала свій день народження). Весь колектив вітає їх і бажає в майбутньому дійти до розряду "В" - майстер спорту. Це, безперечно, є великою гордістю для керівника і всього колективу. Адже це перші мої учні, які досягли такого рівня майстерності.
Батьки, діти і керівник вдячні ПП "Федоренко" за постійну підтримку в перевезеннях на концерти та змагання.

Немає коментарів:

Дописати коментар