неділю, 14 грудня 2014 р.

"Тріумф" у гурті найпрестижніших

У Черкасах пройшов відкритий чемпіонат Черкаської області зі спортивного танцю, відбіркові змагання на чемпіонат спілки громадських організацій спортивного танцю та перший тур Класифікаційного кубку центрального регіону "Зимова феєрія". Змагання були досить представницькими, варто зазначити, що всього у них взяло участь 473 пари з великих та малих міст України. Змагання тривали з 10  до 23-ї години.
У першому відділенні взяли участь 208 пар, з яких шість - це були танцюристи "Тріумфу" від 6 до 8 років. Три пари з Малої Виски отримали золоті медалі - Сергій Горобець/Катерина Шевченко, Влад Золотоношенко/Анна Садовнік та Богдан Циганов/Аріана Кунц. Срібло отримали пари - Олександр Волошин/Марія Вівчарик, Тимофій Тимченко/Ліза Федорова, Дмитро Зовва/Дарія Черненко. Для нашого колективу це було дуже приємно, хоча спочатку й здавалося неможливим. Тим більше, що серед такої кількості пар отримати ТАКІ результати було дуже важко.
























У категорії "Діти-школа" вперше себе спробували Сергій Горобець і Катерина Шевченко і посіли з 23 пар друге місце! До речі, результати цієї пари кожен раз приємно дивують: із семи турнірів, у яких вони брали участь, пара отримала п'ять перших місць та два других! Хочеться побажати їм розвиватися й надалі.

У категорії "Діти-2-школа" срібною медаллю була нагороджена відома пара Івана Чепляки та Анни Притули. Ця пара виступила і в катугорії "Діти N", де здобула третє місце. Це високий результат для них, адже у цій категорії вони беруть участь вдруге!

У другому відділенні півфіналістами стали Сергій Баранік і Анастасія Бєлова, Дмитро Марциненко і Катерина Кардаш, Дмитро Петров і Ольга Колісніченко, Влад Кучеренко та Олександра Шевченко. У їхніх категоріях змагалося 28 пар, тож дійти до півфіналу на таких змаганнях - це також досягнення.




















У третьому відділенні в категорії "Юніори "D" клас" в латинській програмі п'яте місце посіла пара Дмитра Шуліми та Ольги Байбузан.




















В категорії "Дорослі" чемпіонату в європейській програмі також п'ятими стали Олександр Кондратенко та Марина Горбенко.
















Велику насолоду отримали наші старші пари, змагаючись із парами високого рівня.
Для тріумфівців цей чемпіонат був дуже важливим. Адже не кожного разу вони мають фінансову змогу  взяти участь у турнірах такого представницького рівня. І за надану можливість ми вдячні батькам та спонсорам. Це ПП Кальніцький, приватний нотаріус А.В.Сосновський. Особливу подяку хочеться висловити М.В.Ніколенку, який вже не вперше надає фінансову допомогу нашому колективу. Вдячні також і нашому постійному водію, який є великою підтримкою для дітей з Малої Виски на усіх турнірах, В.Федоренку.
Незадовго до змагань середні та старші вихованці "Тріумфу" взяли участь у дводенному семінарі, який проводив майстер спорту, тренер міжнародного рівня та учасник міжнародних змагань Олександр Цвячко з новою латинською програмою. Хочеться побажати колективу розвиватися й надалі, освоювати нові техніки виконання композицій та представляти наше місто не тільки в міжобласних турнірах, а й на чемпіонатах всеукраїнського масштабу. Адже для дітей важливо не тільки посісти призове місце, а й мати змогу позмагатися із парами високого рівня та отримати насолоду від побаченого.





















Немає коментарів:

Дописати коментар