пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Вдалі осінні дебюти "Тріумфу"

Нещодавно черкаська обласна Асоціація спортивного танцю провела відкритий чемпіонат Черкаської області зі спортивного танцю в місті Умань. Всього в чемпіонаті взяли участь 197 пар, з яких 17 - з маловисківського "Тріумфу".
У першому відділенні дебютували і стали переможцями учні зразкової хореографічної студії "Тріумф". У категорії "Бебі" (2008 рік народження) з 18 пар перше місце отримали Роман Мельниченко та Аліна Бугаєнко, друге - Сергій Горобець і Катерина Шевченко.
У категорії "Діти" (2007-2006 р.н.) першими стали Олександр Волошин і Марія Вівчарик. Третє місце розділили пари Влад Золотоношенко - Анна Садовник, Дмитро Зовва - Дар'я Черненко та Богдан Циганов - Аріана Кунц. У категорії "Ювенали" наші дебютанти Богдан Сікач та Єлизавета Федорова посіли третє місце. Ці змагання стали першими і для пари Влада Кучеренка та Олександри Шевченко, які посіли перше місце в категорії "Юніори".
У другому відділенні розряду "Н" другими серед 8 пар стали Андрій Баранік та Анна Субота.
Вперше спробували себе у розряді "Е" в програмі "Стандарт" пари Дмитра Петрова та Ольги Колісниченко, що посіли 4-те місце, Сергія Бараніка й Анастасії Бєлової (3-тє місце) та Дмитра Марциненка - Катерини Кардаш (2-ге місце).
У програмі "Латина" розряду "Е" Андрій Ткаченко та Анастасія Бєлова буди другими.
У третьому відділенні в категорії "Юніори" розряду "Рейтинг" Дмитро Шуліма та Ольга Байбузан стали першими у європейській програмі та другими - у латинській.
В категорії "Молодь" розряду "Рейтинг" друге місце посіли Олександр Кондратенко - Марина Горбенко. Варто відзначити високі результати пар розряду "Е" та "Рейтинг". Адже вони вперше спробували себе в цих категоріях після семінару, який пройшов у вересні з тренером, майстром спорту зі спортивного бального танцю у європейській програмі Дмитром Ткачуком. Після цих змагань конкурсанти готуються до наступних, які відбудуться в листопаді. Хочеться побажати їм впевненості в своїх здібностях, кожному - перемоги та легкого паркету на турнірі. А також подякувати батькам, що підтримують та фінансують своїх дітей. Вдячні й приватному підприємцю Валентину Федоренку, який завжди допомагає нам з транспортом і є постійним вболівальником на змаганнях.







1 коментар:

  1. Привіт

    Дякую за блог. Хочу створити свою студію танців для дітей. Можу я використовувати цей паркет для таких цілей: https://frotelly.com.ua/ ? Може Ви мені підкажите як краще зробити студію. Скільки коштуе Ваша консультація? Буду радий з Вами співпрацювати!

    ВідповістиВидалити