неділю, 3 квітня 2016 р.

Семінар з латинської програми від Родіона Камшиленка

В практику студії "Тріумф" ввійшло двічі на рік брати семінари зі спортивних бальних танців у кандидатів у майстри та майстрів спорту зі спортивних бальних танців, тренерів вищої категорії. На жаль, в цьому навчальному році ми змогли взяти лише один семінар, оскільки такі міроприємства, як семінари і поїздки на конкурси, можливі лише за фінансової підтримки батьків вихованців "Тріумфу", а конкурсів у цьому  році ми відвідали немало!
З 01 по 03 квітня 2016 року відбувся семінар за участі 5-кратного чемпіона України, бронзового призера чемпіонату Європи, фіналіста Чемпіонату світу зі спортивних бальних танців, кандидата у майстри спорту Камшиленка Родіона.
Семінар включав 24 години загальних занять та 10 годин індивідуальної роботи з окремими парами. Було опрацьовано нові техніки виконання латинських танців Ча-ча-ча, Джайв, Румба та Самба. У роботі семінару взяли участь 32 вихованці, з яких 12 наймолодших приймали участь у такого роду заняттях вперше. Вони освоїли нові комбінації з чотирьох вище зазначених танців. Учні залишилися задоволені роботою молодого тренера, який у доступній формі надавав потрібну інформацію та детально зупинявся й розглядав усі неточності кожного учасника семінару. (Фотозвіт можна переглянути ТУТ).
Як повідомив Родіон Камшиленко у приватній бесіді, йому сподобалось працювати з дітьми, які є надзвичайно здібними, сподобалась дружня атмосфера в колективі між старшими та молодшими вихованцями.
"Приємно знову, через кілька років, -  заявив Родіон, - приїхати у колектив, з якого починав сам, до свого першого тренера Анни Подолян (на той час Шведенко), й побачити стрімкий розвиток та самому попрацювати тут у ролі тренера разом з Анною. Радий, що кількість дітей у колективі не стає меншою, а збільшується! Хочеться побажати усім не залишати танцювальної кар'єри, адже діти дуже здібні й можуть мати чудове майбутнє в танцях".
09 квітня 2016 року "Тріумф" знову буде приймати участь у Відкритому чемпіонаті зі спортивних бальних танців, що проходитиме в Кіровограді. Тож саме там і буде нагода продемонструвати свої вміння, набуті під час семінару.

Немає коментарів:

Дописати коментар