понеділок, 14 березня 2016 р.

"Урожай" Кубків, а головний - за Віденський вальс


"Тріумфівці" тріумфально повернулися з чергових змагань у м. Новомиргороді, де змагалися за Кубок міста під егідою громадської організації "Український танцювальний альянс". У змаганнях взяли участь 197 пар з Кіровограда, Помічної, Христинівки, Олександрії, Кам'янки, Сміли та Малої Виски.
У наймолодшій категорії "Бебі дебютанти" (діти 5 р.) друге місце посіли Влад Кардаш та Марія Алютіна. У категорії "Діти дебют" (діти 6 р.) третіми у "золотому" фіналі були Назарій Шемет і Катерина Федорова. Євген Шпак та Софія Зуєнко стали другими у "срібному" фіналі в категорії "Ювенали І дебют". В цій же категорії Дмитро Зовва та Дарія Черненко стали переможцями у "золотому" фіналі. Із золотом повернулася додому пара Богдана Сікача та Маргарити Кислякової в категорії "Школа Ювенали 2". Серед учасників категорії "Соло" відзначена нагородою Марія Вівчарик.
Всі учасники  змагань нагороджені медалями, грамотами та солодощами від спонсора - підприємства "Велта".
Друге відділення розпочалося з категорії "Ювенали І" N класу. Із семи пар перше місце посіла пара Сергія Горобця та Катерини Шевченко - переможці вразили суддівську колегію та глядачів чудовим виконанням танцю "Джайв" та яскравим емоційним виступом партнерки, друге - Івана Чепляки і Анни Притули, третє - Тимофія Тимченка та Єлизавети Федорової.
Своїм виступом вразила суддів і відповідно  посіла перше місце пара Андрія Бараніка та Анни Суботи в категорії "Ювенали 2" N класу.
У категорії "Юніори 1+2" N класу почесне друге місце посіла пара Влада Гульдаса й Марії Кашпуровської. Також другими стали Дмитро Марциненко та Катерина Кардаш, виконавши європейську програму у категорії "Юніори ІІ" класу "D". Призерами і володарями кубку у дорослій категорії класу "С" стала улюблена пара Малої Виски Дмитро Шуліма та Марина Горбенко. Але це не останній Кубок, який вони та всі призери другого відділення привезли додому. Головний та найбільший кубок пара отримала за участь у категорії "Кубок віденського вальсу". 

Немає коментарів:

Дописати коментар