четвер, 18 червня 2015 р.

"Самба" в українській вишиванці



12 років поспіль з’являється  на шпальтах «Маловисківських вістей» назва зразкової хореографічної студії «Тріумф».
Шанувальники танцювального мистецтва дуже добре знають цей танцювальний колектив та слідкують за новинами, пов’язаними з ним: де були, куди їздили, в якому конкурсі приймали участь, з якими нагородами повернулись. А саме головне – з нетерпінням очікують щорічного концерту тріумфівців.
Так було й цього року. Ще до офіційного оголошення дати звітного концерту до керівника студії Анни Подолян підходили на вулиці зовсім незнайомі їй люди, які запитували, коли ж матимуть змогу насолодитися танцювальним дійством. Звітний концерт «Калейдоскоп» відбувся 13 червня 2015 року. Місць у залі для всіх бажаючих не вистачило, тому глядачі розміщалися на додатково занесених в зал банкетках та стільцях, кожен прохід та східці амфітеатру були зайняті тими, хто спостерігав за дійством на сцені стоячи.

Чудово оформлена сцена, чудові ведучі, феєрія костюмів юних танцюристів і, звичайно, феєрія танців, кожен з яких ніс певну ідею, створили таку атмосферу в залі, за якої жоден глядач не залишився байдужим та аплодував від щирого серця. На адресу танцівників неодноразово звучали викрики «Браво!» 
 




 



 
























Глядачам довелося з захопленням посміятися, особливо, коли на сцені виступали малесенькі джентльмени (танець «Джентльмени» у виконанні хлопчиків наймолодших груп «Капітошка» та «Малятко») та такі ж маленькі красуні сходу (танець «Казковий схід» у виконанні дівчаток вище зазначених груп); пережити змішані почуття – від суму й співчуття до радості за молоду пару (танець у виконанні учнів старшої групи та сольної пари – кандидатів у майстри спорту Дмитра Шуліми та Ольги Байбузан). Своєрідним та незвичним був «Вальс дощу» (солісти Олександр Кондратенко та Людмила Садовнік). Запам’ятались танець дівчаток зі стрічками та швидка й енергійна «Самба», яка привернула увагу глядачів незвичними для латино-американського танцю костюмами з українською вишивкою. 
 




 



 
 
























Та найбільше всіх присутніх у залі вразив фінальний танець, який мав за мету донести до глядачів складні моменти сьогодення, та все ж налаштувати їх на позитив і надати впевненості в майбутньому розквіті України. Традиційно, під час фіналу, глядацький зал піднявся, продемонструвавши своє захоплення, підтримку та повагу до колективу та його керівника (подивитися фінал)
Фінальний танець дивитися ТУТ 
Зі словами вітання виступили голова районної державної адміністрації Сорока П.В., заступник голови районної ради Жовтило Л.Б., міський голова Гульдас Ю.Л., начальник відділу освіти Шпак А.В., директор РБДЮТ Кравченко С.В. та голова батьківського комітету Н. Шуліма. Колектив «Тріумфу» було нагороджено спільною грамотою районної державної адміністрації та районної ради, відділу освіти.  Від міського голови колектив отримав у подарунок 9-кілограмовий торт та премію. 
Випускникам-тріумфівцям було вручено свідоцтва про позашкільну освіту, після чого вони звернулися зі словами подяки до свого керівника, хореографа Анни Подолян, та привітали з днем народження одногрупницю і партнерку Сметаніну Олександру.
Керівник зразкової хореографічної студії «Тріумф» висловлює щиру подяку за постійну фінансову підтримку Сороці Володимиру Павловичу та колишній голові батьківського комітету, мамі випускника 2013 року, Семчишиній Аллі Богданівні, батькам вихованців. Окрема подяка за чудові костюми швеям Бішінтєєвій Людмилі та Кардаш Юлії, старостам груп Сергєєвій Олені, Цигановій Валентині, Марциненко Ірині та голові батьківського комітету Шулімі Наталії – за допомогу в організації концерту (дивитися танець)
 
 


 




 




 



 




 




 
































Немає коментарів:

Дописати коментар