понеділок, 4 травня 2015 р.

Весняна феєрія в Черкасах



1травня в м. Черкаси пройшов фінал класифікаційного кубку центрального регіону України "Весняна феєрія", в якому взяло участь  348 пар з таких міст як Черкаси,  Золотоноша, Тальне, Київ, Харків, Кам’янка, Долинська, Кіровоград, Суми, Сміла та Мала Виска.
Учасниками першого відділення були пари високого рівня, тому і з Малої Виски взяли участь найсильніші. Золото привезли Сергій Горобець та Аліна Бугаєнко, срібло - Тимофій Тимченко та Єлизавета Федорова, Дмитро Зовва й Даша Черненко, бронзу - Влад Золотоношенко  та Анна Садовнік. У другому відділенні в категорії Юніори 2 "Н" клас з 13-ти пар 4 місце посіли Влад Кучеренко та Анастасія Бєлова і 6 місце в категорії Юніори 1 "Е" клас у Сергія Баранніка та Анастасії Бєлової.
Ця поїздка для учасників запам’яталась не лише участю та перемогами в змаганнях , а й цікавою та веселою екскурсією до Черкаського зоопарку. З чудовим настроєм тріумфівці відправились до Малої Виски. А поїздкою керівник ансамблю та діти, як завжди, завдячують батькам та ПП Федоренко, який уже став традиційним перевізником для ансамблю.

Немає коментарів:

Дописати коментар