вівторок, 18 листопада 2014 р.

Осінні розваги


У Маловисківському РБДЮТ відбулася конкурсно-розважальна програма "Осінні розваги". Вихованці закладу та учні міських шкіл взяли участь у різних конкурсах, які розраховані на виховання у дітей інтелектуальних, пізнавальних, творчих здібностей, стимулювання до обраного й вільного сприйняття навколишнього світу. За допомогою конкурсів діти спілкувались, розважались та навчались.

Вони були "господарниками", коли розрізняли горох і квасолю; "водіями", коли перевозили вантажними машинами картоплю; "кухарями", коли готували та смакували гарбузовою кашею; "екскурсоводами", коли водили в дощову погоду до лісу своїх товаришів...
Додатком до розважальної програми була  виставка "Диво-овочі". Дуже гарні роботи виставили наші вихованці. Та особливо хочеться відмітити роботи дітей з групи "Капітошка", які за допомогою своїх батьків виготовили справжні шедеври з овочів: квіти з моркви, їжачки з винограду, баранчики з кольорової капусти, вироби з кабаків та ін. 
Гарний настрій на святі підтримували вихованці гуртка "Сольний спів" та груп зразкової хореографічної студії "Тріумф" "Капітошка" й "Малятко".

                                                                         (За матеріалами, поданими в газету "Маловисківські вісті" культорганізотаром РБДЮТ Валентиною Шелест)



























 
















Немає коментарів:

Дописати коментар