понеділок, 10 листопада 2014 р.

Високий рівень - це приємно!

У місті Сміла пройшов чемпіонат Черкаської області зі спортивного бального танцю, в якому взяли участь 197 пар із 9 клубів.  Серед них -10 пар різних вікових категорій з "Тріумфу".
У наймолодшій категорії "Бебі"-дебют перше місце зайняла уже відома пара Сергія Горобця і Катерини Шевченко, які своїм виступом приємно вразили не тільки суддівську колегію, а й глядачів.
У категорії "Діти" (7-8 років)-дебют з 11 пар перше місце посіла пара Влада Золотоношенка - Анни Садовник. Друге місце - Тимофій Тимченко - Єлизавета Федорова.
Цей чемпіонат став першим  для Миколи та Анни Баланів, і в той же час цей старт став для них тріумфальним, адже пара посіла перше місце!
Вдалим став і виступ у категорії "Ювенали"-дебют Олександра Мельниченка та Маргарити Кислякової - вони посіли другу сходинку серед дев'яти пар.




Знову порадували першими місцями Андрій Баранік та Анна Субота, Влад Кучеренко та Олександра Шевченко у розряді класу "Н".
У третьому відділенні в європейській програмі переможцями стали Дмитро Марциненко та Катерина Кардаш в "Е" класі, а також Олександр Кондратенко і Марина Горбенко ("Рейтинг"). Другими були Дмитро Петров та Ольга Колісниченко ("Е" клас).
У латинській програмі другими стали Дмитро Марциненко і Катерина Кардаш.
Ці результати зразкової хореографічної студії "Тріумф" є високими і дуже приємними як для вихованців, так і для керівника. Бо ми переконані, що лише велика наполегливість і любов до танцю допомогла тріумфівцям досягти такого рівня.
Поїздка була здійснена за фінансової підтримки батьків та ПП "Федоренко".






Немає коментарів:

Дописати коментар