субота, 1 грудня 2012 р.

Сяяли перлини "Тріумфу"

Нещодавно пройшли Всеукраїнські відбіркові змагання Закритого Чемпіонату Міжнародної танцювальної спілки громадських організацій спортивного танцю України у кожній танцювальній федерації України. Такі відбіркові змагання провів і клуб спортивного бального танцю "Жемчуг" у м. Черкаси, куди запрошувалися і танцювальні пари хореографічної студії "Тріумф".

У  змаганнях взяли участь 30 клубів із 23 міст України. Розпочалось танцювальне дійство о 9 годині ранку із виступу наймолодших учасників змагань (до 6 років). У цій категорії вихованці "Тріумфу" Анна Притула та Іван Чепляка стали переможцями і отримали грамоти та медалі за І місце. Хотілося б  відзначити, що ці дітки по 3-4 години на день проводять у танцювальній залі РБДЮТ, дуже стараються і саме завдяки їх величезному бажанню танцювати ми можемо пишатися такими результатами на змаганнях Всеукраїнського рівня.
У категорії "діти до 8 років" "бронзу" отримали Єгор Кудря та Сніжана Білан, а "срібло" - Андрій Баранік та Анна Субота.
У категорії "Ювенали "N" класу" взяли участь 38 пар. У десятку найкращих увійшли Сергій Баранік і Софія Царенко, Дмитро Марциненко і Катерина Кардаш, Андрій Ткаченко та Настя Бєлова.
У категорії "Юніори "N" п'ятими стали Влад Тіліжинський і Саша Сметаніна.
Серед "Юніорів "Е" та "D" класу за шосте місце були нагороджені Андрій Прокопенко та Марія Лисенко, Саша Кондратенко та Люда Садовнік. Четверте місце посіли Дмитро Шуліма та Крістіна Сьомка, третє - Ольга Байбузан з тим же Дмитром Шулімою.
Батьки й діти залишилися задоволеними результатами змагань, оскільки вони як для Всеукраїнського рівня зовсім непогані.
Захопилися ми і виступами кандидатів у майстри спорту та майстрів спорту, які завершували чемпіонат.
Поїздка відбулася завдяки фінансовій допомозі батьків. Також завдячуємо Валентину Федоренку, який безвідмовно надає свої послуги для поїздок на змагання.


Немає коментарів:

Дописати коментар